Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Metsästäjäliitto on koti kaikille metsästäjille
Metsästäjäliitto on suomalaisen metsästäjän eli juuri sinun etujärjestösi. Vuonna 1921 perustettu, maamme vanhin ja suurin metsästäjien oma etujärjestö pitää yhä kiinni alkuperäisestä tarkoituksestaan edistää suomalaista metsästystä ja valvoa metsästäjien etua.

Metsästäjäliiton toimintaa ei ole ajan hammas kuluttanut. Päinvastoin liitto on kehittänyt toimintaansa ja kehittää sitä edelleen: sekä strategia että brändi ovat uudistuneet ja toiminnan painopistealueita on kirkastettu. Kaiken toiminnan ydin on kuitenkin edelleen suomalaisen metsästyksen edistäminen ja metsästäjien edunvalvonta. Olemme koti kaikille metsästäjille. Myös sinulle.

Edunvalvontaa tehdään yhdessä

Metsästäjäliittoon kuuluu 16 piiriä, 2 728 seuraa ja 145 000 jäsentä. Olemalla yksi meistä, olet kanssamme vaikuttamassa suomalaisen metsästyksen tulevaisuuteen. Me Metsästäjäliitossa valvomme jäsentemme etua niin kansallisella kuin EU-tasolla ja pyrimme mukaan kaikkiin päätöksentekoprosesseihin, jotka vaikuttavat suomalaisen metsästäjän elämään.

Koulutusta asiantuntijuuteen ja vastuullisuuteen

Metsästyksen edistäjänä ja puolestapuhujana tavoitteemme on lisätä metsästäjien arvostusta vastuullisina asiantuntijoina suomalaisessa yhteiskunnassa. Jäsenenä tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia monipuolista koulutusta harrastukseen liittyvien taitojen ja tietojen kehittämiseksi.

Aitoja etuja

Jäsenenä pääset myös nauttimaan monista meidän ja kumppaniemme tarjoamista rahanarvoisista jäseneduista. Tutustu monipuolisiin jäsenpalveluihimme ja liity mukaan jo tänään!

 

Henkilöjäsenkampanja jatkuu!  

Suosittelijakin osallistuu arvontaan!*

Metsästäjäliitto on koti kaikille metsästäjille.

Kaikkien vuoden 2021 aikana liittyneiden henkilöjäsenten ja heille jäsenyyttä suositelleiden kesken arvotaan hyödyllisiä jäsentuotteita ja liiton 100-vuotisjuhlapuukkoja.

*Jäsenyyttä suositellut henkilö osallistuu arvontaan, kun tämän tiedot ilmoitetaan jäsenlomakkeen täytön yhteydessä kohdassa Lisätiedot.

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Teemu Simenius
Teemu Simenius
järjestöpäällikkö
+358 503 315 330
seuratoiminta, lakiasiat