Maksuton jäsenrekisteri jäsenseuroille

Maksuton jäsenrekisteri jäsenseuroille

MetsoRekisteri
Metsästäjäliiton jäsenrekisteri on liiton käytetyin palvelu. Jäsenseurat saavat rekisterin käyttöönsä maksutta.

Helppo tapa hallinnoida isonkin seuran tietoja

MetsoRekisterissä seura voi ylläpitää jäsenlistaa ja käsitellä seuran jäsenten henkilötietoja helposti. Jäsenrekisteriä käytetään selaimella ja se toimii myös kaikilla mobiililaitteilla. Palvelussa on useita toiminnallisia ominaisuuksia kuten laskutuksen, viestintä- ja raportointitoiminnot sekä mahdollisuuden luoda tapahtumia ja koulutuksia, joihin jäsenet voivat ilmoittautua sähköisesti.


Tutustu jäsenrekisterin käyttöön

Ohjeet MetsoRekisterin käyttöön löytyvät täältä.


Muutokset automaattisesti Postin kautta

Osoitteenmuutokset tulevat jäsenrekisteriin Postin kautta, kun jäsen tekee virallisen muuttoilmoituksen postiin. Postin järjestelmä vertaa henkilön nimi- ja osoitetietoja (uutta ja vanhaa osoitetta) ja tekee muutoksen sen perusteella. Järjestelmä ei aina toimi täysin aukottomasti, koska henkilöiden sosiaaliturvatunnuksia ei ole käytettävissä varmennuksessa. Nimenmuutoksen yhteydessä kannattaa varmistaa tietojen päivittyminen ottamalla yhteyttä Kehätietoon. Myös tieto jäsenen kuolemasta tulee jäsenrekisteriin Postin kautta ja jäsen poistuu jäsenrekisteristä automaattisesti viimeistään kuukauden kuluttua kuolemasta.


Jäsenellä mahdollisuus omien tietojen muokkaamiseen

Yksittäinen jäsen voi muokata omia tietojaan OmaMetso -asiointipalvelun kautta. OmaMetsossa jäsen voi tarkastella ja muuttaa yhteystietojaan sekä vaihtaa markkinointiluvan tilaa.

OmaMetso


Kirjautumistunnukset

Metsästäjäliittoon liittyneen uuden seuran MetsoRekisteri-tunnukset tulee pyytää omasta piiristä. Tunnuksia pyydettäessä tulee ilmoittaa seuran koko nimi ja piiri, jonka alueella se toimii sekä ylläpitäjän nimi ja asema seurassa. Liitä mukaan myös yhteystietosi.

Mikäli seuralla on tarvetta useammille ylläpitotunnuksille, seuran ylläpitäjän tulee luoda ne MetsoRekisterin kautta. Tunnuksia luodessa tulee olla tarkkana, että käyttäjäoikeudet menevät oikein. Apua tunnusten luomiseen saa MetsoRekisterin asiakaspalvelusta.

Kirjautumistunnukset OmaMetsoon saa klikkaamalla "Tilaa uusi salasana" OmaMetson kirjautumissivulla. Salasanan asettamiseksi vaaditaan, että henkilöllä on MetsoRekisterissä sähköpostiosoite omissa tiedoissaan. Mikäli sähköpostiosoite puuttuu tiedoistasi, ole yhteydessä oman seuran jäsenrekisterin ylläpitäjään (useimmiten seuran sihteeri). Ylläpitäjä lisää jäsenrekisteriin sähköpostiosoitteen, jonka jälkeen salasanan tilaamista voi yrittää uudelleen.

Poikkeustapauksissa voitte ottaa yhteyttä myös MetsoRekisterin asiakaspalveluun smlatkehatieto.fi tai maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-16 puhelimitse 010 325 5959 ja pyytää sähköpostin asettamista. Asiakaspalvelu kysyy jäsennumeroa, joka löytyy jäsenkortista tai Jahti-lehden takakannesta (Jäsennumero on maksimissaan 7-numeroinen. Riistakeskuksen metsästäjänumero on eri asia, se on 8-numeroinen.)
. Kirjautumistunnukset ovat henkilökohtaiset, joten niitä ei saa luovuttaa muille.

Tietosuojaseloste

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

MetsoRekisteri
MetsoRekisterin asiakaspalvelu
010 325 5959
Antti Lehtisalo
Antti Lehtisalo
ICT-suunnittelija
+358 40 501 9061
ICT-palvelut