Tiedätkö Metsästäjäliiton jäsenyydestä kiinnostuneen metsästysseuran? Jos vastasit kyllä, suosittele heille liiton jäsenyyttä, niin palkitsemme sekä suositelleet että liittyneet seurat!

Metsästysseura! Suosittele liiton jäsenyyttä!

13.04.2021 08:00

Näin se toimii

1. Kun tiedätte Metsästäjäliiton jäsenyydestä kiinnostuneen metsästysseuran, ottakaa yhdessä yhteyttä piirin toiminnanjohtajaan. Piirien toiminnanjohtajien yhteystiedot löydät piirisivulta.

2. Kun uuden seuran jäsenhakemus on lähetetty piiriin, toimitetaan sekä suosittelijaseuralle että uudelle jäsenseuralle puolikas lavallinen (56 kpl) laadukkaita KNZ -nuolukiviä (arvo 250 €) haluttuun osoitteeseen vaikka suoraan metsästysmajan tai lahtivajan pihaan.

Kampanja on voimassa vuoden 2022 loppuun asti!

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Teemu Simenius
järjestöpäällikkö