Turvaa metsästyksen tulevaisuus

Turvaa metsästyksen tulevaisuus

Turvaa metsästyksen tulevaisuus
Itsenäistymisen aikoihin Suomen kansa metsästi riistaa ruuaksi ja turkiksiksi. Nyky-ihmiselle metsästys merkitsee puhtaan ruuan lisäksi myös ainutlaatuista yhteyttä luontoon.

Suomessa metsästys on koko kansan harrastus.  Sen hyvinvointivaikutukset ovat merkittävät, ja se on keskeinen osa maaseudun sosiaalista verkostoa ja yhdistystoimintaa. Se on myös monipuolinen liikuntaharrastus, joka kohentaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. 

 

Yli 300 000 metsästäjää

Suomessa on yli 300 000 metsästäjää, ja metsästyksen hyväksyttävyys on korkealla tasolla. Metsästys- ja eräharrastuksella on merkittävä rooli esimerkiksi suomalaisten ja erityisesti kaupunkilaisten ja nuorten luontosuhteen muodostumisessa. Metsästys luo mahdollisuuksia tutustua luontoon ja tuo luonnon lähelle ihmisen arkea. Metsästäjät ovat merkittävä resurssi myös monien yhteiskunnallisten tavoitteiden saavuttamisessa.

 

Läpileikkaus suomalaisista

Metsästäjäkunta on läpileikkaus suomalaisista. Valtaosa heistä on miehiä, mutta naisten ja nuorten osuus kasvaa koko ajan. Seniorivuosina metsästys voi olla tärkeimpiä aktiviteetteja tutussa yhteisössä. Metsästävät nuoret taas rakentavat tulevaisuuttaan rentoutumalla harrastuksen parissa. Eri ammattikunnat ovat metsästyksessä kattavasti edustettuna – metsällä ei titteleitä kysellä. 

 

Lahjoita metsästykselle tulevaisuus

Metsästäjäliiton tehtävä on vaalia suomalaista eräkulttuuria ja kehittää metsästystä sekä riistanhoitoa maassamme. Turvaamme tämän luonnonläheisen ulkoilumuodon edellytykset ja edistämme siten suomalaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Lahjoittamalla tukesi toimintaamme turvaat suomalaisen metsästyksen jatkuvuuden ja autat meitä tukemaan ja ylläpitämään suomalaisten metsästysseurojen toimintaa sekä tuomaan metsästyksen yhteiskunnalliset hyödyt ja hyvinvointivaikutukset yhä useamman suomalaisen saataville. Voit auttaa nuoria uuden hyvän harrastuksen alkuun tai estää maaseudun autioitumista. Vaikka et itse metsästäisi, voit lahjoittaa metsästykselle tulevaisuuden. 
 

Olemme koti kaikille metsästäjille

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

jaska salonen
Jaska Salonen
yhteyspäällikkö
+358 40 561 5076
ilmoitusmyynti, yhteistyösopimukset