Hallinnoi metsästysvuokrasopimuksia helposti sähköisesti

Hallinnoi metsästysvuokrasopimuksia helposti sähköisesti

reviiri
Reviiri on kätevä järjestelmä hallinnoida metsästysseuran vuokrasopimuksia.

Trackerin ja Metsästäjäliiton yhdessä toteuttama metsästysalueiden hallintajärjestelmä Reviiri helpottaa metsästysvuokrasopimusten laatimista ja hallinnointia sekä tarjoaa reaaliaikaisen kartan alueista jäsenten käyttöön.

Kun sopimuskanta on Reviirissä, näette vaivatta esimerkiksi lähiaikoina umpeutuvat sopimukset, ja käytössänne on myös aina ajan tasalla oleva metsästysalueiden kartta. Järjestelmän avulla metsästysvuokrasopimukset voidaan myös laatia sähköisesti ja tulostaa vuokraajalle myös perinteinen paperiversio.

Karttasovellus metsästyksen avuksi

Metsästysseura voi merkitä vaikkapa riistanhoitosuunnitelmaan, hirvipassit tai muut metsästykseen liittyvät paikat suoraan kartalle. Seuranne jäsenet voivat hyödyntää metsästysalueiden karttaa reaaliaikaisesti (tarvitaan Tracker-sovellus). Tällöin metsällä ollessa ei tarvitse arvailla, mitä alueella saa metsästää. Näet myös seuran rajat, itsesi, passipaikat ja koiran samanaikaisesti kartalla.

Metsästysalueiden rajat näkyvät myös Tracker-sovelluksen ilmaisversiossa, mutta koiratutka vaatii maksullisen lisenssin.

Reilusti edullisempi Metsästäjäliiton jäsenille

Lisenssimaksu Metsästäjäliiton jäsenseuroille 99 € (muille 189 €) (sis. alv).

Reviirin kotisivut löytyvät osoitteesta www.reviiri.org.
 

Reviiri-koulutuswebinaarin tallenne

Ota yhteyttä

Reviiri-järjestelmä / Tracker Oy

asiakaspalvelu 0600 192 192 (1.98 €/min+mpm)

Tukilomake