Metsästys medialle

Metsästys medialle

Metsästäjiä tulilla
Metsästäjäliitto on Suomen suurin metsästyksen edunvalvontajärjestö. Viestintämme auttaa tiedotusvälineiden edustajia metsästykseen liittyvän tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota meihin yhteyttä kaikissa metsästykseen, aseisiin ja riistaeläimiin liittyvissä asioissa. Autamme mielellämme.

Mediapalvelu

Metsästäjäliiton mediapalvelu, puh. 050 530 3871

Muut yhteystiedot

Kaikki asiantuntijamme löydät suoraan täältä

Jos tarvitset paikallista asiantuntemusta, ota suoraan yhteyttä Metsästäjäliiton piiriin.


Logot

Metsastajaliiton graafinen opas (pdf), kertoo siitä, miltä Metsästäjäliitto näyttää ja kuinka esimerkiksi logoa tulee käyttää. Ota yhteyttä jos tarvitset logosta muita versioita.

Lataa logo vaaka (jpg) 
Lataa logo vaaka (pdf) 
Lataa logo pysty (jpg) 
Lataa logo pysty (pdf) 
 

Metsästäjäliitto sosiaalisessa mediassa

Olemme mukana monessa sosiaalisen median kanavassa. Tutustu tileihimme:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Soundcloud

 

Uutiset ja tiedotteet

Tutustu uusimpiin uutisiin

OmaMetso-jäsenpalvelu

OmaMetso‌ ‌omametso.metsastajaliitto.fi on‌ ‌Metsästäjäliiton‌ ‌jäsenpalvelu, jossa voi‌ ‌yllä‌pitää ‌omia‌ ‌jäsentietoja,‌ ‌maksaa‌ ‌jäsenmaksuja‌ ‌sekä‌ ‌seurata‌ ‌Metsästäjäliiton‌ ‌tarjoamaa‌ ‌ajankohtaista‌ ‌jäsenviestintää.‌ ‌Sivut‌ ‌tarjoavat‌ ‌myös‌ ‌ajankohtaista‌ ‌tietoa‌ ‌metsästyksestä,‌ ‌seuratoiminnasta‌ ‌ja‌ ‌erilaisista‌ ‌tapahtumista.‌ Palvelussa voit lukea ‌viimeisintä Jahti-lehteä ja aiemmin julkaistuja Jahti-lehden‌ ‌digiversioita sekä ruotsiksi käännettyä Jakt -lehteä. 

 

MetsoRekisteri seuroille

MetsoRekisterissä metsorekisteri.metsastajaliitto.fi seura voi ylläpitää jäsenlistaa ja käsitellä seuran jäsenten henkilötietoja helposti. Palvelussa on useita toiminnallisia ominaisuuksia kuten viestintä- ja raportointitoiminnot, laskutus, mahdollisuus ilmoittautua tapahtumiin ja koulutuksiin sekä lukea Jahti-lehden sähköistä versiota.

 

Jahti-lehti ja Jahtimedia

Jahti-lehti ja toimituksen tiedot
Mediatiedot

Jahtimedia.fi on Suomen Metsästäjäliiton ja Jahti-jäsenlehden verkkosivusto, jossa julkaistaan metsästysaiheisia juttuja, haastatteluja sekä videoita. Aihepiirejä ovat muun muassa metsästys, riistaeläimet, metsästyskoirat, riistaruoka ja metsästysammunta. Jahtimedia.fi tarjoaa lukuelämyksiä kaikille metsästyksestä kiinnostuneille luonnossa liikkujille.

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Anna Grenfors
Anna Grenfors
sisältöasiantuntija, tuottaja
+358 505 267 170
Jahti-lehden toimitus
Kirsi Färm
Kirsi Färm
viestinnän asiantuntija
+358 40 172 7732
verkkosivut, Jahtimedia.fi