Turvallisuus lähtee sinusta. Testaa tietosi ja osallistu arvontaan

Turvallisuus lähtee sinusta. Testaa tietosi ja osallistu arvontaan

Turvallisuus lähtee sinusta. Testaa tietosi ja osallistu arvontaan
Turvallisuus on luottamusta siihen, että sinä ja kaverisi tiedätte ja osaatte. Varmista yhteinen turvallisuus ja osallistu Suomen Metsästäjäliiton ja Subarun turvallisuuskampanjaan.

Harkintasi ei koskaan petä ja kokemuksesi kasvaa voimaksi, joka pakottaa tekemään kaiken niin kuin pitää – joka kerta. Turvallisuudesta vastaa aina ihminen – juuri sinä! Varmista yhteinen turvallisuus ja osallistu Suomen Metsästäjäliiton ja Subarun turvallisuuskampanjaan.

Osallistumalla saat lisää tietoa turvallisuudesta ja osallistut metsästysaiheisten tuotteiden arvontaan!

Arvonnan säännöt

  1. Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa Metsästäjäliiton jäsenyyttä. Liity jäseneksi tästä >>
  2. Arvontaan voi osallistua 11.10.2023.-30.6.2024 välisenä aikana OmaMetso-jäsenpalvelussa. Palkinnot arvotaan 10.7.2024.
  3. Katso arvonnan säännöt tästä (PDF)

Palkinto

Osallistujien kesken arvotaan kotimaan metsästysmatka viidelle (5) henkilölle, kunkin palkinnon arvo on 850 €, sekä muita metsästysaiheisia tuotepalkintoja.

Tiedä varmasti

Elämys syntyy tiedosta, osaamisesta, harkinnasta ja kokemuksesta. Asetta käytettäessä ei virheille ole tilaa, eikä niitä saa anteeksi. Siksi opittuja taitoja on ylläpidettävä ja kehitettävä jatkuvasti. Sinä päätät, miten turvallista luonnossa liikkuminen on ja millaisen esimerkin annat muille.

Lue lisää turvallisuudesta

logo