Uuden organisaation lisääminen

Uuden organisaation lisääminen

MetsoRekisteriin voi lisätä myös organisaatioiden, kuten yritysten tai toisten metsästysseurojen tietoja. Voit lisätä organisaation joko yhdistyksen jäseneksi tai asiakasryhmään (esim. viestimistä tai tuotelaskutusta varten).

Huom. Jos haluat lisätä organisaation asiakasryhmään, sinun on täytynyt ensin käydä rekisterin ohjaustiedoissa luomassa asiakaspääryhmä ja asiakasryhmä.
Katso ohje niiden tekemiseen tästä linkistä.

Pääset lisäämään organisaation yläpalkin +-painikkeesta:

lisää organisaatio

Lisäystarkistus

Ennen organisaation lisäämistä, pitää tarkistaa löytyykö tämä jo rekisteristä.

1. Täytä tyhjään kenttään sen organisaation nimi, jota olet lisäämässä rekisteriin.
2. Klikkaa ”Hae”-painiketta.

tarkistus

3. Jos rekisteri näyttää listalla organisaation nimen ja osoitteen alun, jota olet lisäämässä, klikkaa oikean organisaation riviltä alasvetovalikkoa ”Valitse toiminto”. Sen alta löydät vaihtoehdot Lisää jäsenyys ja Liitä asiakasryhmään. Paina sitten sinistä painiketta Valitse.

valitse toiminto

Koska organisaatio löytyy jo rekisteristä, ohjaa järjestelmä sinut suoraan lisäämään jäsenyyttä tai asiakasryhmää.

4. Jos kirjoittamaasi nimeä ei löydy, klikkaa tulosten alareunasta ”Lisää uusi organisaatio”-alavetovalikkoa. Sen alta löydät vaihtoehdot Jäseneksi ja Asiakasryhmään. Paina sitten sinistä painiketta Valitse.

lisää uusi organisaatio

Koska organisaatiota ei vielä löytynyt rekisteristä, ohjaa järjestelmä sinut ensin lisäämään organisaation perustiedot (pakolliset kentät on merkitty tähdellä). Siirryt sen jälkeen lisäämään jäsenyyden tai asiakasryhmän organisaatiolle.

Huomaa, että organisaatiota lisätessäsi voit valita organisaatiotyypiksi vain Yritys. Valitse tämä organisaatiotyyppi, vaikka lisäämäsi organisaatio olisikin yhdistys.