Juhlavuoden metsästäjät

Juhlavuoden metsästäjät

juhlavuoden metsästäjä
Juhlistamme satavuotista historiaamme nostamalla esiin metsästykseen positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä kautta aikain.

Jäsenemme ovat saaneet ilmiantaa sellaisia metsästystovereita, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti metsästykseen tavalla tai toisella. He voivat olla vaikka metsästykseen perehdyttäneitä läheisiä, reiluja jahtikavereita tai vaikka metsästysharrastusta somessa positiivisesti esiin tuovia henkilöitä. Joku, joka on toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti metsästykseen tai vaikkapa oman metsästysretken onnistumiseen.
 
Nostamme henkilöitä esille juhlavuoden aikana sekä Instagram- ja Facebook -tileillämme että Jahtimediassa. Tutustu tarkemmin juhlavuoden metsästäjiin ja lue kaikki tähän mennessä julkaistujen metsästäjien perustelut:

11.1. Marko Määttä, Hirvas: Mieheni Marko on opettanut ja rohkaissut minut kulkemaan metsässä yhdessä ja yksin.

18.1. Heli Junttila, Rautjärvi (kansikuvassa): Heli tuo esiin erittäin hyvin ja positiivisella tavalla sen, että naismetsästäjä pärjää siinä missä mieskin. ⁠

25.1. Sakke Elo, PoriApua saa aina ja infoa tulee metsästyksestä vaikka ei kysyisikään.

1.2. Henri Kuosmanen, Lapinlahti: Kyllä saaliit olisi jääny vähäseksi jos ei ois Henri mukana tarjoamassa tilanteita.

18.2. Miika Parttimaa, Nivala: Miika käy lähes viikottain metsällä ja päivittää myöskin sosiaaliseen mediaan kuvia ja juttuja metsästyksestä ja koirien kanssa toimimisesta.

14.2. Tomi Savolainen, Loimaa: Arvostan suuresti hänen intoa metsästää ja kuinka hän tuo perheelle riistalihaa syötäväksi.

22.2 Veli-Matti Kotonen, Vainikkala: Vellulle metsästys ja riistanhoito on elämäntapa ja hän toimii luontoa kunnioittaen.

1.3. Esa Tullinen, Jämsä: On omalla esimerkillään kannustanut ja opastanut omia kavereita metsästysharrastuksen pariin.

15.3. Riku Moisio, Lempäälä: Riku on hyvä ja reilu veli. Metsällä hän huomioi muut ja on erittäin iloinen muitten saaliista.

15.3. Jaakko Kyöri, Pälkäne: Jaakko otti minut - ja paljon muita lapsia ja nuoria - mukaansa metsälle ja kalalle. Välillä etsittiin supikoiria, välillä tuulastettiin pilkkopimeässä yössä ja välillä opeteltiin tulilla tuohisormusten tekoa.

31.3. Mehmet Sezgin, Eurajoki: Mielestäni hän on maininnan arvoinen omalla pyyteettömällä osallistumisellaan seuramme toimintaan.

5.4. Rauha Puurunen, Ranua: Neuvonut aina lapsesta asti pyytämisestä riistan valmistukseen asti. Opettanut, kuinka kaikki hyödynnetään. Antanut kullanarvoisia neuvoja koiran kanssa lintujen pyytämiseen.

6.4. Juha Sarja, Haapavesi: Juha on opettanut kaikki isoveljeni metsästyksen pariin. Nyt myös tukenut minua (nuorinta lasta) metsästykseen ja metsästäjätutkinnon suorittamisesta.