Metsästäjäliiton uuden MetsoRekisterin (ent. Kilta-jäsenrekisteri) ja siihen liittyvän uuden OmaMetso-jäsenpalvelun käyttöönoton myötä Metsästäjäliiton jäsenilleen tarjoamat palvelut monipuolistuvat. 

Uusi MetsoRekisteri ja OmaMetso-palvelu avautuvat kevään aikana 

23.03.2020 07:42
Metsästäjäliiton uuden MetsoRekisterin (ent. Kilta-jäsenrekisteri) ja siihen liittyvän uuden OmaMetso-jäsenpalvelun käyttöönoton myötä Metsästäjäliiton jäsenilleen tarjoamat palvelut monipuolistuvat. 

OmaMetso-palvelu tarjoaa jäsenelle monipuoliset palvelut ja edut

Uusi OmaMetso-jäsenpalvelu tarjoaa erilaisia palveluita jokaiselle yksittäiselle Metsästäjäliiton jäsenelle. OmaMetso-palvelu otetaan käyttöön toukokuun alussa. OmaMetso-palvelussa voi esimerkiksi pitää yllä omia jäsentietoja, maksaa jäsenmaksuja sekä seurata Metsästäjäliiton tarjoamaa ajankohtaista jäsenviestintää sekä saada ajankohtaista tietoa metsästyksestä, seuratoiminnasta ja erilaisista tapahtumista. OmaMetsosta löytyvät myös Metsästäjäliiton kumppaneiden tarjoamat jäsenedut sekä erilaisia tarjouksia ja yhteishankintakampanjoita. OmaMetsosta löytyy myös Jahti-lehden digiversio, materiaalipankki ja muita hyödyllisiä palveluita. 

Linkki kannattaa lisätä selaimesi suosikkeihin, niin löydät sen jatkossa helposti. Palvelu tulee toimimaan myös kätevästi mobiililaitteilla. Uusi jäsenpalvelu edellyttää, että jäsenen sähköpostiosoite on lisätty MetsoRekisteriin.

OmaMetso aukeaa jäsenille 1.5.2020.

Jäsenrekisteri kaiken perusta

Metsästäjäliiton jäsenseuroilleen tarjoama MetsoRekisteri vaihtuu huhtikuun alussa. Kehätiedon tarjoaman uuden rekisterin käyttöönoton myötä jäsenrekisteri nykyaikaistuu ja sen palvelut monipuolistuvat. MetsoRekisteri palvelee sekä metsästysseuroja että Metsästäjäliittoa ja sen piirejä.

MetsoRekisterin avulla metsästysseurojen on helppo pitää yllä oman seuran jäsenrekisteriä. Rekisteri tarjoaa käyttäjälleen kiinnostavaa tilastotietoa myös omasta metsästysseurasta.
Jotta kaikki saavat uusista järjestelmistä hyötyä, on jäsenten yhteystiedot saatava ajan tasalle. Rekisteriin kuuluminen on perusta Metsästäjäliiton jäsenyydelle, joten omat yhteystiedot kannattaa tarkistaa huolella ja varmistaa, että yhteystiedoissa on ainakin ajan tasalla oleva osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Uusi MetsoRekisteri aukeaa 1.4.2020.
Tunnukset toimitetaan seurojen sihteereille ja puheenjohtajille maaliskuun lopussa.
 

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Antti Lehtisalo
Antti Lehtisalo
ICT-suunnittelija
+358 40 501 9061
ICT-palvelut