Metsästäjäliitto striimaa Suuren Päättäjäpaneelin lauantaina 20.4.2024 kello 10:00-12:00 netissä.

Seuraa Metsästäjäliiton Päättäjäpaneelia 20.4.2024

08.04.2024 10:24
Seuraa Metsästäjäliiton Päättäjäpaneelia 20.4.

Paneelissa käydään läpi monia metsästäjiä puhuttavia ajankohtaisia aiheita: toteutuvatko hallitusohjelman metsästyskirjaukset? Miten metsästysasiat huomioidaan EU-parlamenttivaaleissa?

Paneeliin osallistuvat maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, kansanedustaja Jenna Simula (Perussuomalaiset), kansanedustaja Anne Kalmari (Keskusta), kansanedustaja Markku Eestilä (Kokoomus), kansanedustaja Anders Norrback (RKP), EU-vaaliehdokas Eija-Riitta Korhola (KD), EU-vaaliehdokas ja vihreiden varapuheenjohtaja Silja Keränen sekä myöhemmin varmistuva mahdollinen SDP:n edustaja. Paneelin puheenjohtajana toimii toimittaja Vesa Kallionpää.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan >>

Ilmoittautumalla saat sähköpostiisi seminaariin osallistumislinkin sekä muistutuksen lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautumalla saat myös tallenteen tilaisuudesta, vaikka et voisikaan katsoa sitä livenä.