Unelmien Liikuntapäivää ja Ampumaratapäivää vietetään toukokuussa äitienpäiväviikolla

Unelmien Liikuntapäivää ja Ampumaratapäivää vietetään toukokuussa äitienpäiväviikolla

Unelmien Liikuntapäivää ja Ampumaratapäivää vietetään toukokuussa äitienpäiväviikolla
Suomen Ampumaurheiluliitto ja Metsästäjäliitto viettävät Unelmien Ampumaratapäivää äitienpäiväviikolla 8.-14.5.2023. Viikon aikana eri puolilla Suomea ampumaurheiluseurat, metsästysseurat ja muut ratojen käyttäjät järjestävät ampumaradoilla lajikokeiluita ja mahdollisuuden tutustua ohjatusti ja turvallisesti eri ampumalajeihin.

Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Olympiakomitean koordinoima Unelmien Liikuntapäivä 10.5.2023 on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia.

Liikkumisen iloa jaetaan Unelmien Liikuntapäivästä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä! Seuraa Unelmien liikuntapäivän sometilejä, jotta pysyt ajan tasalla päivän tapahtumista ja uutisista.

Tapahtumapäivän tarkoitus on kutsua ihmisiä ampumaradoille tutustumaan eri ampumalajeihin. Ampumaradalla (ulko- tai sisärata) voi olla mahdollisuus yhteen tai useampaan ampumalajiin. Se voi olla vaikka ilma-ase-, haulikko- tai kivääriammuntaa. Tapahtumassa voi olla myös esim. oheisohjelmaa (practical, poliisi, asehistoriallinen näytös tms.). Tapahtuma voi olla maksuton tai maksullinen.

Tervetuloa ampumaradoille haastamaan itseä ja tutustumaan mielenkiintoiseen ja innostavaan lajiin!

Avoimia ratoja lisätään alas karttaan sitä mukaan, kun radat ilmoittautuvat mukaan. 

Ilmoittautuminen järjestäjänä unelmien ampumaratapäivään: Ilmoita ratasi mukaan Unelmien Ampumapäivän järjestäjäksi

Ratapäivät

Ratapäivät