Turvallisuus on metsästyksen kulmakivi

Metsästäjäliiton Turvallista jahtia -hanke pyrkii lisäämään metsästyksen turvallisuutta. Haluamme muistuttaa metsästysturvallisuudesta turvallisuusaiheisilla esitteillä:

Klikkaa yllä olevia linkkejä, niin pääset esitteiden pdf-versioihin. Voit tallentaa tiedostot koneellesi tai tulostaa ne. Helpoimmalla pääset tilaamalla esitteet suoraan liitolta.

Mikäli koneeltasi ei löydy pdf-dokumentin avaamiseen tarvittavaa Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa, voit ladata sen ilmaiseksi tästä.

Huolehdi seuruemetsästyksen turvallisuudesta

Seuruemetsästyksessä turvallisuus on tavallistakin tärkeämpää. Tämän vuoksi myös lainsäädäntöön on kirjattu seuruemetsästyksen perussäännöt. Tavallisin seuruemetsästyksen muoto on hirvenmetsästys.

Lue metsästyksen johtajan vastuu ja tehtävät.
Sisäistä kunkin metsästäjän vastuu ja toiminta.

Tilaa Turvallista jahtia -esitteet ilmaiseksi Metsästäjäliitosta

Tilaa sopiva määrä ja jaa ne vaikkapa hirvijahdin alussa kaikille metsästysseurasi jäsenille.

Tilaukset:
suomen(at)metsastajaliitto.fi