Ilmoittautuminen järjestäjänä unelmien ampumaratapäivään

Ilmoittautuminen järjestäjänä unelmien ampumaratapäivään

Ilmoittautuminen järjestäjänä unelmien ampumaratapäivään
Ilmoita ratasi mukaan Unelmien Ampumapäivän järjestäjäksi!

Suomen Ampumaurheiluliitto ja Metsästäjäliitto viettävät Unelmien Ampumaratapäivää äitienpäiväviikolla 8.-14.5.2023. Viikon aikana eri puolilla Suomea ampumaurheiluseurat, metsästysseurat ja muut ratojen käyttäjät järjestävät ampumaradoilla lajikokeiluita ja mahdollisuuden tutustua ohjatusti ja turvallisesti eri ampumalajeihin.

Tapahtumapäivän tarkoitus on kutsua ihmisiä ampumaradoille tutustumaan eri ampumalajeihin. Ampumaradallanne (ulko- tai sisärata) voi olla mahdollisuus yhteen tai useampaan ampumalajiin. Se voi olla vaikka ilma-ase-, haulikko- tai kivääriammuntaa. Tapahtumassa voi olla myös esim. oheisohjelmaa (practical, poliisi, asehistoriallinen näytös tms.). Tapahtuma voi olla maksuton tai maksullinen.

Kun ilmoittautuminen on vastaanotettu, se lisätään tarkistuksen jälkeen tapahtuman sivuille metsastajaliitto.fi/ratapaiva

Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Olympiakomitean koordinoima Unelmien Liikuntapäivä 10.5.2023 on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia.

Ilmoittaudu mukaan järjestäjänä

Ajo-ohje, jos osoite ei vie perille, googlemaps-linkki tms.
Seuran nettisivut, nimi/puhelin, sähköposti tms.
Lapset, nuoret, perhe, kaikki
Maksaako ammunta, patruunat, kiekot tms. Jos tarjoilua, maksaako se jne.