Juhlavuoden arpajaiset ovat käynnissä

Juhlavuoden arpajaiset ovat käynnissä

metso arpa
Ostamalla arvat voit voittaa auton tai muita juuri metsästäjille räätälöityjä tuotteita, ja tuet samalla Metsästäjäliiton toimintaa.

Metsästäjäliitto järjestää 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi arpajaiset. Pääpalkintona on uusi Subaru Outback. Arpajaisissa on lisäksi muita hienoja ja tarpeellisia palkintoja, joita kaikkia tarvitaan yhteisellä eräpolullamme.

Arpajaisten tuotoilla tuet toimintaamme

Arpajaiset järjestetään Metsästäjäliiton ja piirien toiminnan tukemiseksi eli edunvalvonnan resurssien turvaamiseen, metsästykseen liittyvän koulutuksen ja valistustyön lisäämiseen sekä nuorisotyön edistämiseen. Lisäksi osa tuotosta voidaan käyttää metsästysampumatoiminnan, riistanhoitotyön ja metsästyskulttuurin hyväksi tehtävässä työssä. Tuotoilla katetaan myös liiton 100 v. juhlavuoden kustannuksia.

Arpoja on laskettu liikkeelle yhteensä 600 000 kappaletta. Osallistumispakkoa ei ole.

 

Lunasta juhla-arpojen palkinnot näin:

Mikäli voitto osuu kohdallesi, juhla-arpajaisten palkintojen lunastus tapahtuu osoitteessa www.metsoarpa.fi.

Sivulta löydät lisää tietoa palkinnon lunastamisesta. Mikäli tarvitset apua, otathan yhteyttä arpojen asiakaspalveluun 044 954 2200 tai asiakaspalveluatmetsoarpa.fi.

Sinun panoksesi suomalaisen metsästyksen eteen on merkittävä. Juhla-arpa on hieno ja vaivaton tapa tukea yhteistä asiaamme. Kiitos osallistumisestasi!

Järjestetään poliisihallituksen luvalla RA/2021/552. Voit jakaa kuvasi voitosta  somessa hastagilla #metsoarpa⁠.

Lisätietoja:

Tiedustelut arpajaisiin liittyen: puh. 044 954 2200, asiakaspalveluatmetsoarpa.fi