Sako ja Metsästäjäliitto jatkavat yhteistyötä

Sakon toimitusjohtaja Raimo Karjalainen vastaanotti liiton metsoreliefin yhteistyösopimuksen allekirjoituksen yhteydessä Metsästäjäliiton puheenjohtaja Tuomas Hallenbergiltä.

Suomen Metsästäjäliitto ry sekä ase- ja patruunavalmistaja Sako Oy allekirjoittivat 3.7. Riihimäellä yhteistyösopimuksen vuosille 2018–2021. Sako jatkaa näin ollen liiton METSO-kumppanina.

Sopimus on merkittävä, ja yhteistyö tulee näkymään Metsästäjäliiton julkaisukanavissa, nuorisotyössä, metsästäjien koulutuksessa ja liiton metsästysampumatoiminnassa. Se vahvistaa myös liiton edunvalvonnallisia resursseja. Sako Oy haluaa näin osoittaa tukensa suomalaiselle metsästykselle ja jatkaa hyväksi havaittua yhteistyötä.

Sopimus kattaa vuodet 2018, 2019, 2020 ja huipentuu vuoteen 2021, jolloin molemmat osapuolet viettävät 100-vuotisjuhlavuottaan.