Metsästäjäliiton jäsenelle aitoja etuja

Metsästäjäliiton jäsenelle aitoja etuja

Jäsenedut
Jäsenyydestämme on sinulle paljon hyötyä. Edullinen jäsenmaksu maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä saat heti käyttöösi monia aitoja etuja.

Jahti-jäsenlehti 

Jahti on yksi maamme arvostetuimmista metsästysalan lehdistä. Jäsenenä saat sen neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna, tai pääset lukemaan lehden digitaalisesti OmaMetso -jäsenpalvelusta. Lehden vuosihinta erikseen tilattuna on 42 €. 

Vakuutukset

Suomen Metsästäjäliitto on ottanut alle 29-vuotiaille harrastetoimintaansa osallistuville Nuorisovakuutuksen ja jäsenpiirien ja –seurojen talkootyöhön osallistuville henkilöille Talkoovakuutuksen. Lisäksi liitto tarjoaa jäsenseuroilleen seuratoiminnan vastuuvakuutuksen. >> Tutustu vakuutustarjontaan.

Jäsenkortti ja kumppaniedut

Jäsenkorttisi oikeuttaa lukuisiin kumppaniemme tarjoamiin etuihin ja alennuksiin. 
Jäsenenä saat edullisemmin muun muassa polttoainetta, vakuutuksia, risteilyjä, majoitusta ja kodinturvaa. 

Katso kumppanien tarjoamat jäsenedut.

Koulutuksia 

Metsästäjäliitto ja sen piirit järjestävät laadukkaita koulutuksia koko maassa. Osallistuminen näihin koulutuksiin on jäsenelle edullista. Kehitämme koulutuksia jäsenten toiveiden mukaisesti.

Kilpailuja

Metsästäjäliitto vastaa metsästysammunnan kilpailutoiminnasta: jäsenenä voit osallistua kilpailuihin aina paikallistasolta kansainvälisille kisakentille. 

Viestintää

Tiedotamme jäseniämme alan tapahtumista ja muutoksista. Kerromme myös ajankohtaisista edunvalvonnan asioista ensimmäiseksi jäsenillemme.

Edullisesti

Seuran kautta liittyneiden jäsenmaksu koostuu liitolle ja piirille menevistä osuuksista. Liiton vuotuinen jäsenmaksu on 12,50 € jäsentä kohden. Jokainen piiri lisää hintaan muutaman euron oman toimintansa rahoittamiseksi. Henkilöjäsenten jäsenmaksu vaihtelee myös jonkin verran piireittäin.

Liity

Lähetä yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella alueesi piiriin tai ota yhteyttä puhelimitse. Piiri hyväksyy uudet jäsenet mahdollisimman nopeasti. Sekä jäsenyys että jäsenedut astuvat heti voimaan, kun seuran kaikkien jäsenten tiedot on kirjattu Metsästäjäliiton jäsenrekisteriin.

Kumppanit

Yhteistyökumppanit

Hakutulokset 1 - 10 / 17

Muut kumppanit

Pihlajalinna

Pihlajalinna on Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia. Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. He tarjoavat laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, hammasklinikoilla, liikuntakeskuksissa ja asumispalveluissa ympäri Suomea. He rakentavat palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. 

Pihlajalinna Bonuksessa Liiton toimihenkilöiden, Liiton jäsenseurojen jäsenten ja Liiton henkilöjäsenten sekä edellä mainittujen toimijoiden perheiden tai muiden liiton hyväksi tukensa osoittaneiden toimijoiden ostot Pihlajalinnassa kerryttävät liitolle maksettavaa bonusta. Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa.

Keskitä omat ja perheesi lääkäriasiat Pihjajalinnaan liittymällä pihlajalinna.fi/bonus/metsastaja

Etämetsänomistajat

Yhteistyön tarkoituksena on mm. lisätä ymmärrystä metsästyksen ja metsänkasvatuksen välillä ja ylläpitää metsästysvuokrasopimuksiin liittyviä positiivisia suhteita metsästäjien ja maanomistajien kesken. Yhteistyökumppanit paitsi lisäävät osapuolten keskinäistä tietoa toisistaan, myös viestivät jäsenjulkaisuissaan sorkkaeläinten, suurpetojen-, ja vahinkoeläinten kannansäätelystä, riistan ruokinnasta sekä metsästyksen virkistysvaikutuksista.

Bodymaja

Bodymaja on Suomen ainoa vain kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija. Kokeile uutuuskonseptia helposti kauppakeskuksissa. Saat tietää kehostasi tarkasti lihasten, rasvan määrän ja nestetasapainon. Lisäski haitallisen viskeraalirasvan ja yhteensä noin 40 muuta terveyteesi liittyvää mittaria.

Hyödynnä Metsästäjäliiton -20% jäsenetu ostamalla haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti etukäteen verkkokaupasta bodymaja.fi ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii. Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä kassalla jäsenetukoodia: METSASTAJALIITTO . Koodi syötetään "Käytä kuponkikoodi tästä" -painikkeesta.

Mittauspakettien normaalihinnat:

Yksi mittauskerta 19,90 €

Kolme kehonkoostumusmittausta 39,80 €

Rajoittamaton vuosipaketti 79,90 €

Santa's Hotels

 

Tekisikö mieli lähteä rentoutumaan Pohjois-Suomen upeassa luonnossa?

Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on yksilöllisiä majoitus- ja ravintolapalveluita kuudessa eri kohteessa Pohjois-Suomessa ja Lapissa.

Santa’s Hotels tarjoaa 15 % alennuksen vähintään kaksi yötä majoittuville Suomen Metsästäjäliiton jäsenille seuraavissa kohteissa:

Luosto:         Santa’s Hotel Aurora

Rovaniemi: Santa’s Igloos Arctic CircleSanta’s Hotel Santa ClausSanta’s Hotel Rudolf

Saariselkä:   Santa’s Hotel Tunturi
Kilpisjärvi:    Santa’s Hotel & Chalets Rakka
Kalajoki:       Santa’s Resort & Spa Sani 

Varausehdot ja huomiot: 

Minimivaraus 2vrk. Etu voimassa 30.4.2025 saakka.
Etuhintaisten huoneiden saatavuutta voidaan rajoittaa kohteissa. 

Ennakkoon suljetut ajankohdat: 

  • Santa’s Hotel Aurora & Igloos          12.-16.6.2024, 15.-31.12.2024 
  • Santa’s Igloos Arctic Circle               1.5.-31.8.2024 
  • Santa's Hotel Rakka                           1.-5.5.2024, 15.-31.12.2024 
  • Santa’s Hotel Rudolf                          15.-31.12.2024 
  • Santa's Resort & Spa Hotel Sani      21.6.-31.7.2024 
  • Santa’s Hotel Santa Claus                 15.-31.12.2024 
  • Santa's Hotel Tunturi                         5.-18.8.2024, 9.-15.9.2024, 15.12.-31.12.2024
     

Varaukset saat tehtyä suoraan sivuiltamme: https://santashotels.fi/ 

Syöttämällä varauskoodin CO416320 ja valitsemalla vähintään kahden yön majoituksen.  

Mikäli tulee kysyttävää, myyntitonttumme vastaavat kysymyksiin: salesatsantashotels.fi tai 0400 102 200 

GreenStar Hotellit

Suomen metsästäjäliitto jäsenhinnat 2022-2023

GreenStar Hotellit tarjoavat Suomen Metsästäjäliiton jäsenille edullisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen. Hotellit tarjoavat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla. Hotellimme ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita.

Meillä et maksa turhasta – lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan.Hinnan saa varatessaan majoituksen osoitteessa: www.greenstar.f käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista. Alennus on 13 % edullisimmasta päivän huonehinnastamme.

GreenStar Hotels Oy tarjoaa sopimushintaisia huoneita rajoittamattomasti (LRA Last Room Available). Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys.

Aamiainen

10 € / henkilö / vrk ennakkoon varatessa, 11 € paikan päällä ostaessa.

Maksutapa

Käteinen, pankki- ja luottokortti tai erillissopimuksesta laskutus. Maksuaika 14 vrk, laskutuskulu 7 € / lasku.Tervetuloa GreenStar Hotelleihin!

Hotellit

GreenStar Hotel Joensuu +358 10 4239390 joensuuatgreenstar.fi

GreenStar Hotel Jyväskylä +358 10 4239391 jyvaskylaatgreenstar.fi

GreenStar Hotel Lahti +358 10 4239392 lahtiatgreenstar.fi

GreenStar Hotel Vaasa +358 10 4239393 vaasaatgreenstar.fi

GreenStar Hotel Oulu +358 10 4239394 ouluatgreenstar.fi

Tervetuloa GreenStar Hotelleihin!

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Tarjoamme Metsästäjäliiton jäsenille majoitusta etuhintaan – 10 % päivän hinnasta.

Hinta sisältää aamiaisen lisäksi kylpylän sekä kuntosalien vapaan käytön. Etuhintaisen huoneen varaaminen myyntipalvelun kautta puh. 044 7476 560 tai myyntiatkunnonpaikka.com

Etu on henkilökohtainen ja sen saa tunnistautumalla hotellin vastaanotossa Metsästäjäliiton jäsenkortilla.

Polku Hotelli

 

Polku Hotellissa on kaikki mitä hyvään lomaan tarvitset. Tule valmiille aamiaiselle, käy luonnossa kävelemässä, sauno ja pulahda virkistävään veteen. Nauti hyviä illallisia. Tai vain nauti luonnon rauhasta.

Hotellissa on hyvä kuntosali, kaksi saunaa ja kota varattavissa. Hotelli on luonnonkauneuden ympäröimä ja vierestä lähtee Nuuksion Kansallispuiston luontopolut. Tervetuloa nauttimaan!

Polku Hotelli tarjoaa seuraavanlaiset jäsenedut:

-35% vähintään 2 yön yöpymisistä 

Kevään koodi on voimassa 31.5. asti ja syksyn koodi 1.10.-30.12.2024

KOODI keväälle: POLKU35K 

KOODI syksylle: POLKU35S   

-20% kaikista yöpymisistä 

Kevään koodi ovat voimassa 31.5. asti ja syksyn koodi 1.10.-30.12.2024

KOODI keväälle: POLKU20K 

KOODI syksylle: POLKU20S  

Tarjoukset eivät ole voimassa kesälauantaisin, joten voimme vastaanottaa kesä- syyskuun varaukset ainoastaan puhelimitse. Lisätietoja kumppanisivullamme: polkuhotel.com/kumppanit

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja vain etukäteen polkuhotel.com -sivustolla tehtyihin tilauksiin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Fenix

 

Fenix-valaisimet tarjoaa liiton jäsenille 12 % alennuksen ostoksista verkkosivuilla www.fenixvalaisimet.fi

ALENNUSKOODIN KÄYTTÄMINEN

1) Alennuskoodi on voimassa tuotetilauksille www.fenixvalaisimet.fi verkkosivuilla.

2) Syötä ostoskorissa kenttään ”alennuskoodit” jäsenetukoodi: METSÄSTÄJÄLIITTO.

3) Koodi oikeuttaa -12% alennukseen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

 

Alennuskoodi on voimassa vain Suomen Metsästäjäliitto ry jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi.

GAIM

Säännöllinen ampumaharjoittelu on tärkeää, mutta se voi olla kallista ja vaikeaa sovittaa arkeen. GAIM on metsästys- ja urheiluampumissimulaattori virtuaalitodellisuudessa. Pidät kädessäsi realistista kivääriä ja ammut kaikkea sorsista villisikaan Meta Quest -kuulokkeilla. Ballistiikka on oikea, ja eläinten anatomia vastaa todellisuutta. GAIMissa tarvittava ennakoiminen on sama kuin oikeassa maailmassa.

Kaikki mitä tarvitset ampumisen ja metsästyksen harjoitteluun: Meta Quest -kuulokkeet ja GAIM Hunting -simulaattori. Lue lisää >> www.gaim.com.

Jäsenenä Suomen Metsästäjäliitossa saat 10% alennuksen GAIMin eri simulaattoreista, kuten GAIM Hunting, GAIM Clay Shooting ja GAIM Complete. Käytä koodia FHA kassalla.

Osta tänään osoitteessa www.gaim.com koodilla FHA.

Ikaalinen Spa & Resort

Tervetuloa uudistuneelle Ikaalinen Spa & Resortille Kyrösjärven laidalle Pirkanmaalle.
Meiltä löydät monipuolisten majoitusvaihtoehtojen lisäksi Vesitropiikin, aktiviteetteja keilahallista sähköfatbikeihin, jopa 7 eri ravintolaa jokaiseen makuun, täyden palvelun Day Spa-hoitolan ja upeat ulkoilumaastot veden äärellä vuoden ympäri. Yritysasiakkaille ja ryhmille Resortimme tarjoaa myös ohjelmapalveluiden ja laajan kokoustilavalikoiman ansiosta kaikenlaiset tilaisuudet työhön ja juhlaan.

Jäsenille tarjoamme koodilla METSASTAJA majoittumisen su-ke -20% sekä to-la -15% päivän hinnasta!

Majoitukseen sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Tarjous voimassa 1.6.2025 asti. Superior-, WoW- ja Economy-luokan huoneisiin. Varaukset ikaalinenspa.fi, tai myyntipalvelusta. Vain uusiin varauksiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei ryhmille.

Lisävuoteet normaalihinnalla. Mainitse varatessa jäsenyytesi

******

Äkkilähtö lämpöön talvitarjouksella!

Hyödynnä majoitustarjouksemme ja tule lomailemaan Resortillemme huippuhintaan vielä maaliskuun loppuun asti! Kaikki majoitusvaihtoehtomme nyt koodilla SNOW24 -50 % päivän hinnasta verkkokaupastamme. Kaikkiin majoituksiin sisältyy lisäksi aamiainen, sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Varaukset netistä ikaalinenspa.fi. Tarjous koskee vain uusia varauksia, ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa majoituksiin 31.3.2024 (poislukien 16.–25.2.2024) asti, tarjoushuoneita rajoitettu määrä. Max 2 yötä. Majoitus maksetaan varatessa, ei peruutus- tai vaihto-oikeutta. Lisävuoteet normaalihinnalla.

Ikaalinen Spa & Resort, Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen
0600 12340 (0,71 €/min + pvm./mpm) tai myyntiatikaalinenspa.fi

IKAALINENSPA.FI

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Teemu Simenius
Teemu Simenius
järjestöpäällikkö
+358 50 331 5330
seuratoiminta, lakiasiat