Metsästäjäliitto etsii viestinnän asiantuntijaa

02.01.2020 13:00
Metsästäjät keskustelevat rannalla
Haemme viestinnän asiantuntijaa toteuttamaan ja kehittämään Metsästäjäliiton viestintää.

Etsimme idearikasta ja motivoitunutta viestinnän asiantuntijaa, joka on tottunut tekemään monikanavaista viestintää eikä kavahda monipuolisiakaan tehtäviä. Digitaalisen viestinnän kehittäminen kiinnostaa sinua ja ymmärrät digitaalisen median mahdollisuudet.

Vastaat verkkosivustojemme ja somekanaviemme sisältöjen ylläpidosta ja kehittämisestä. Kirjoitat tiedotteita, lehtijuttuja, hoidat mediapalvelua sekä haluat olla kehittämässä liiton sisäistä viestintää uudelle tasolle. Digitaalisen viestinnän mittaaminen ja hakukoneoptimointi on sinulle tuttua.

Työskentelet tavoitteellisesti, tehokkaasti ja otat vastuun omista töistäsi. Sosiaaliset vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Tunnet median toimintatavat ja kykenet auttamaan omia asiantuntijoitamme viestimään paineenkin alla.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja halu kehittää osaamistasi jatkuvasti. Suomen kielen taitosi on moitteeton ja hallitset myös ruotsin ja englannin kielen.

Odotamme sinulta:

• Kiinnostusta metsästämisestä
  • Digitaalisen viestinnän osaamista
  • Erilaisten julkaisuvälineiden ja sosiaalisen median kanavien hallintaa
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta

Tarjoamme sinulle monipuolisen viestinnän tehtäväkokonaisuuden. Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen ja kannustavan työyhteisön. Työpöytäsi sijaitsee Riihimäellä.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 17.1.2020 mennessä osoitteella rekryatmetsastajaliitto.fi.  Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Eija Vallinheimo
viestintäpäällikkö