Etsitään ympäristöalan asiantuntijoita

05.03.2020 09:57
Ampumaradalla harjoittelua.
Suomen Ampumaurheiluliitto hakee kolmivuotiseen valtakunnalliseen hankkeeseen ympäristöalan asiantuntijoita ampumaratojen ympäristölupaprosesseihin liittyviin tehtäviin. Haettavana on viisi asiantuntijan tehtävää.

Suomen Ampumaurheiluliiton, Suomen Metsästäjäliiton, Suomen riistakeskuksen, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton yhteisen ympäristölupahankeen tavoitteena on turvata nykyisen ampumarataverkoston säilyminen hoitamalla ampumaratojen ympäristölupaprosesseja.  Näin varmistetaan turvalliset ja ympäristöystävälliset harjoitteluolosuhteet joka puolella Suomea niin metsästäjille, ampumaurheilijoille, reserviläisille, viranomanomaisille kuin muille ammatissaan ampumataitoa tarvitseville. Hanketta hallinnoidaan Suomen Ampumaurheiluliitosta.

Katso hakuilmoitus