Tapaa Mainio Metso Erämessuilla ja voita!

Metsästäjäliiton uusi metsomaskotti on saanut nimen. Maskotti tunnetaan tästä lähtien nimellä Mainio Metso.

Nimi valittiin Jahti-lehden lukijoiden ehdotusten joukosta. Mainiota nimeä ehdotti Kaisa Kaulio Kangasalta. Kaulio saa palkinnoksi Metsästäjäliiton termospullon, Kupilka-kuksan ja pääsylipun Riihimäen Erämessuille, jossa Mainio Metso on tavattavissa. Erämessut järjestetään 7.–10.6.2018.

Kaikkien nimeä ehdottaneiden kesken arvottiin viisi pääsylippua Erämessuille. Näiden voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla.

#metsojaminä

Mainio Metso esiintyy siis ensi kertaa Riihimäen Erämessuilla 7.–10.6.2018. Metsästäjäliiton osasto on U480, joka on iso ulko-osasto kahdelta edelliseltä messukerralta tutulla paikalla.

Tule ottamaan kuva Mainio Metson kanssa ja jaa kuva Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #metsojaminä. Näytä kuva liiton messuosastolla ja saat uuden oranssin Metsästäjäliitto-ämpärin! Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan messujen jälkeen 50 € lahjakortti Eräkonttiin.

Nähdään messuilla!

Ämpäreitä jaetaan 100 kpl/messupäivä.