Uusi Digi-Jahti on ilmestynyt

Digi-Jahdin uusi numero on ilmestynyt tänään torstaina 22.3. Vastaa lehden lopussa olevaan palautekyselyyn 5.4. mennessä ja osallistut sadan euron arvoisen HongKong-tavaratalojen lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja arvotaan kaksi.

Digissä on tällä kertaa nuorisoteema. Kerromme Metsästäjäliiton #nuoretseuraan-kampanjasta ja muistutamme, millainen on nuorisoystävällinen seura. Nuori metsästysseuran johtokunnan jäsen kertoo ajatuksiaan seuratoiminnasta ja annamme vinkit riistapolun järjestämiseksi nuorille.

Lisäksi digilehdessä jatkuu metsästyskoirien pentukoulutussarja. Tällä kertaa vuorossa on saksanmetsästysterrieri.

Lehden kotisivulla voit valita, haluatko lukea Digi-Jahdin suomeksi vai ruotsiksi. Kun sähköpostiosoitteesi on liiton jäsenrekisterissä, saat aina tiedon lehden ilmestymisestä. Jäsenrekisterin kirjautumisohjeet löydät täältä.

Löydät Digi-Jahdin täältä