Sari Järvisestä Metsästäjäliiton uusi viestintäpäällikkö

Sari Järvinen on aloittanut 5.3.2018 Metsästäjäliiton viestintäpäällikkönä. Koulutukseltaan Järvinen on maatalous- ja metsätieteiden maisteri. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa HKScan Oyj:llä vastaten konsernin tuottajaviestinnästä ja markkinoinnista.

Viestintäpäällikön tehtävä on Metsästäjäliitossa uusi, ja Järvisen tehtäviin kuuluvat sisäisen viestinnän sekä media- ja sidosryhmäviestinnän suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen sekä viestinnän seuranta ja arviointi.

- Odotan innolla, että pääsen hyödyntämään osaamistani metsästäjien ja metsästyksen hyväksi sekä tuomaan metsästyksen yhteiskunnallista merkitystä laajemmin esille, Järvinen sanoo.

Sari Järvinen työskentelee Metsästäjäliiton keskustoimistolla Riihimäellä. Hänet tavoittaa sähköpostilla sari.jarvinen@metsastajaliitto.fi tai puhelimitse 0400 620 199.