Lataa St1 Way -sovellus Metsästäjäliiton jäsenkortin kaveriksi

St1 Way on maksuton sovellus, jonka voit ladata puhelimeesi* Metsästäjäliiton jäsenkorttisi kaveriksi. Sovelluksesta löydät muun muassa St1- ja Shell-asemien karttahaun sekä nettipesukaupan. St1 Wayn voit ladata App Storesta ja Google Playsta.

Ladattuasi St1 Way -sovelluksen, voit rekisteröityä St1:n kanta-asiakkaaksi. Ensimmäisellä kerralla tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksillasi, jonka jälkeen
luot itsellesi henkilökohtaisen St1 ID -tunnuksen. Kirjautumisen yhteydessä valitset myös maksutavan esimerkiksi nettipesuille. St1 ID:llä kirjaudut jatkossa kätevästi sovellukseen.

Sovelluksen kautta mm. nettipesujen ostaminen on turvallista ja vaivatonta. Jatkossa näet sovelluksesta kaikki ajankohtaiset pesutarjoukset.

Metsästäjäliiton jäsenkorttisi on St1-käteisalennuskorttisi, ja saat aina alennusta St1- ja Shell-asemilta** jäsenkorttiasi näyttämällä, kun maksutapana on käteinen, pankkikortti tai Visa Electron.

* St1 Sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 11 (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1 tai uudempi.
** Shell express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin.