Uusi Digi-Jahti on ilmestynyt – voita b-bark-lisenssi

Metsästäjäliiton julkaiseman Digi-Jahdin uusi numero on ilmestynyt tänään torstaina 12.10. Vastaa lehden lopussa olevaan palautekyselyyn 26.10. mennessä ja osallistut b-bark-ohjelmistolisenssin arvontaan! Lisenssejä arvotaan 50 kaikkien vastanneiden kesken. Lisenssi on voimassa vuoden kerrallaan alkaen sen aktivoinnista.

Digi-Jahdissa jatkuu edelleen metsästyskoirien pentukoulutuksen juttusarja. Tällä kertaa keskitytään karjalankarhukoiraan. Näin hirvijahtikaudella muistutetaan myös Metsästäjäliiton tuottamasta Hirvenkäsittelyn ABC -videosarjasta sekä palautellaan mieliin metsästyksen johtajan tehtävät ja velvollisuudet. Lisäksi käydään läpi seuratoiminnassa usein askarruttavia asioita ja vieraillaan tyttöjen Koppelo-leirillä Pohjois-Karjalassa.

Klikkaa lukemaan!