Vinkkejä ampumaradalle ja metsälle

Metsästäjäliitto on julkaissut Suomen riistakeskuksen kanssa ampumaratajulisteiden sarjan. Haulikko- ja kivääriammunnan ABC -julisteista saat vinkkejä harjoitteluun ja metsälle. Turvallisuuden ABC -juliste antaa vinkit turvalliseen aseenkäsittelyyn ja ratakäyttäytymiseen.

Riistakeskus on toimittanut kaikille riistanhoitoyhdistysten ampumaradoille yhden sarjan, Metsästäjäliitto puolestaan toimittaa julisteet muille metsästysampumaradoille.

Julistesarja sisältää kolme (707 x 1 000 mm) säänkestävää julistetta. Julisteet toimitetaan postitse julisteputkessa kiinnitysohjeiden kera. Metsästäjäliitto kerää samalla hyödyllistä tietokantaa Suomessa toimivista ampumaradoista.

Tutustu tarkemmin julisteisiin:

Haulikkoammunta
Kivääriammunta
Turvallinen aseenkäsittely

Tilaa julisteet ampumaradalle ilmaiseksi!

Toimitamme ilmaiseksi 1 julistesarjan ampumarataa kohden. Mikäli tarvitset enemmän kuin yhden sarjan, voit tilata lisää Eräkontista hintaan 19 € / sarja + toimituskulut.

Tilaa julisteet tästä