Jahti on Suomen monipuolisin metsästyslehti

Jahti-Jakt on Metsästäjäliiton viisi kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Metsästäjäliiton jäsenenä saat Jahdin kotiisi jäsenetuna. Voit tilata sen myös irtonumerona.

Kattava lukupaketti

  • tietoa metsästyksestä, riistanhoidosta ja riistaeläimistä
  • uutisia seuratasolta metsästyspolitiikkaan
  • ulkomaiden metsästysuutisia ja jahtireportaaseja
  • henkilökuvia mielenkiintoisista metsästäjistä
  • lukijoiden kysymyksiä suositulla Lakipalstalla

Neljä Jahdin numeroista on aikakauslehtiä. Syksyllä ilmestyy Jahdin uutisnumero, tabloidityyppinen Jahtiuutiset.

Perinteikäs ja laajalevikkinen

Metsästäjäliitto on julkaissut jäsenlehteä jo vuodesta 1952. Jahti-Jakt-nimisenä se on ilmestynyt vuodesta 1995. Sitä ennen niminä ovat olleet Urheilumetsästys-Sportjakten, Suomen Metsästäjä ja Metsästäjäliiton tiedoitukset. Jahti-lehden levikki on 150 000, eli se on Metsästäjä-lehden jälkeen laajalevikkisin metsästysalan julkaisu. Lukijamäärä on tutkitusti monin verroin suurempi.

Uutuutena digilehti kahdella kielellä

Metsästäjäliitto julkaisee myös sähköistä Digi-Jahtia. Se on oma erillinen julkaisu, joka sisältää mielenkiintoisten artikkelien ja uutisten lisäksi myös videomateriaalia.  Digi-Jahti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehden kotisivulla voit valita, haluatko lukea Digi-Jahtisi suomeksi vai ruotsiksi. Digi-Jahti on kaikille avoin. Kun sähköpostiosoitteesi on liiton jäsenrekisterissä, saat aina tiedon lehden ilmestymisestä. Jäsenrekisterin kirjautumisohjeet löydät täältä.

Löydät Digi-Jahdin täältä.

Lue näköislehti jäsenrekisterissä

Voit lukea Jahti-lehden sähköisessä muodossa jäsenrekisterissä.

Seurojen pääkäyttäjätunnukset on postitettu liiton jäsenseurojen sihteerille. Ota ongelmatapauksissa yhteyttä: suomen(at)metsastajaliitto.fi Ilmoita samalla nimesi, asemasi seurassa (sihteeri, puheenjohtaja jne.), seuran koko nimi ja piiri, jonka alueella se sijaitsee. Liitä mukaan myös yhteystietosi. Henkilökohtaisia tunnuksia ei saa luovuttaa muille. Mikäli on tarvetta useammille tunnuksille, yhteyshenkilö voi luoda ne asetusten kautta. Tunnusten luovuttaja vastaa luovuttamiensa tunnusten käytöstä.

Myös yksittäisellä jäsenellä on käytössään jäsenrekisteritunnukset joilla näköislehden lukeminen on mahdollista. Käyttäjätunnuksena on jäsenen koko nimi (esim. Matti Meikäläinen). Salasana muodostetaan kirjoittamalla jäsenkorttisi etupuolelta löytyvä jäsennumero ja postinumero peräkkäin ilman välilyöntiä. Salasana kannattaa vaihtaa ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Mikäli tunnus ei toimi ota yhteyttä seurasi sihteeriin, piirin toiminnanjohtajaan tai Metsästäjäliiton keskustoimistoon.

Lähetä palautetta ja juttutoiveita

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitystoiveita. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä toimitukseen.