Metsästäjäliiton jäsenyydestä on hyötyä metsästysseuralle

Kuva: Hannu Huttu

Metsästäjäliiton jäsenenä olette turvaamassa metsästyksen tulevaisuutta. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme asioihin vaikuttaa.

Jäsenyys tuo seurallenne runsaasti etuja ja palveluja:

Jäsenyys on todella edullinen

Vuotuinen jäsenmaksu on piiristä riippuen kymmenen euron nurkilla/henkilö/vuosi seuran kautta kuuluville. Kunkin piirin tämän vuoden jäsenmaksun löydät piirien sivuilta.

Keskitetty laskutus vähentää työtä ja kuluja

Keskitetyssä jäsenmaksulaskutuksessa seuranne jäsenten laskutus hoituu keskitetysti liitosta. Laskutettuaan jäseniä liitto tilittää piireille ja seuroille näiden osuudet jäsenmaksuista.

Keskitetyn laskutuksen myötä postitus-, tulostus- ja materiaalikulut vähenevät. Samalla seuranne sihteerin työmäärää vähenee oleellisesti. Halutessaan myös mahdollinen jäsenmaksujen perintä hoituu keskitetysti. Kysy lisää hinnoista ja käyttöönotosta keskustoimistosta: suomen(at)metsastajaliitto.fi tai p. 010 841 0050.

Ota yhteyttä, mikäli haluatte metsästysseuranne Metsästäjäliiton jäseneksi.