Medialle

Metsästäjäliitto on Suomen suurin metsästyksen edunvalvontajärjestö. Viestintämme auttaa tiedotusvälineiden edustajia metsästykseen liittyvän tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota meihin yhteyttä kaikissa metsästykseen, aseisiin ja riistaeläimiin liittyvissä asioissa. Autamme mielellämme.

Mediapalvelu

Metsästäjäliiton mediapalvelu palvelee kaikissa mediayhteydenotoissa ja -kysymyksissä, puh. 010 841 0073

Muut yhteystiedot

Kaikki asiantuntijamme löydät suoraan täältä

Jos tarvitset paikallista asiantuntemusta, ota suoraan yhteyttä Metsästäjäliiton piiriin.

Logot

Metsastajaliiton graafinen opas (pdf), kertoo siitä, miltä Metsästäjäliitto näyttää ja kuinka esimerkiksi logoa tulee käyttää. Ota yhteyttä jos tarvitset logosta muita versioita.

Lataa logo vaaka (jpg)
Lataa logo vaaka (pdf)
Lataa logo pysty (jpg)
Lataa logo pysty (pdf)

Metsästäjäliitto sosiaalisessa mediassa

Olemme mukana monessa sosiaalisen median kanavassa. Tutustu tileihimme:

Tutustu uusimpiin uutisiin

Jahti-lehti ja verkkolehti

Jahti-lehti ja toimituksen tiedot
Mediatiedot

Jahti-media

Jahtimedia.fi on Suomen Metsästäjäliiton ja Jahti-jäsenlehden verkkosivusto, jossa julkaistaan metsästysaiheisia juttuja, haastatteluja sekä videoita. Aihepiirejä ovat muun muassa metsästys, riistaeläimet, metsästyskoirat, riistaruoka ja metsästysammunta. Jahtimedia.fi tarjoaa lukuelämyksiä kaikille metsästyksestä kiinnostuneille luonnossa liikkujille.

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Eija Vallinheimo
viestintäpäällikkö