Metsästysampumalajit sopivat hyvin myös nuorille

Kuva: Aku Ahlholm

Hyvä ampumataito on metsästyksen perusedellytys. Metsästysampumalajit tarjoavat tehokkaan ja turvallisen tavan harjoitella metsästystilanteita.

Sarjoja lajista riippuen 13 tai 15 v. alkaen

Metsästysammuntaa harrastaa tuhansia nuoria. Nuoria osallistuu vuosittain kaikkien metsästysammuntalajien kilpailuihin. Erityisesti ilma-aseammunta on nuorten suosiossa, sillä se on suhteellisen edullinen harjoituslaji kiväärillä tapahtuvaa metsästystä varten.

Tutustu tarkemmin metsästysampumalajeihin.

Aloita uusi harrastus turvallisesti kurssilla

Metsästäjäliiton piirit järjestävät metsästysammunnan koulutustilaisuuksia. Metsästysammunnan ABC -koulutuksissa metsästysammuntaa harjoitellaan monipuolisesti ja innostavasti.

Koulutus perustuu Metsästäjäliiton julkaisemaan Metsästysammunnan ABC -oppaaseen. Seuraa alueesi koulutuksia tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu koulutukseen.

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!