Lyhyt erähenkinen Mini-Metso-leiri lapsille

Mini-Metso-leiri on päivän mittainen erähenkinen tapahtumapäivä lapsille. Päivän aikana lapset pääsevät tutustumaan metsästykseen, riistanhoitoon ja erätaitoihin hauskasti itse tekemällä.

Hauskaa yhdessä tekemistä ja oivaltamista

Suurin osa Mini-Metso-leireistä on tarkoitettu 6–12-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leireille ovat tervetulleita kaikki riista- ja metsästysasioista kiinnostuneet tytöt kuin pojat. Ohjelma vaihtelee järje

stäjän mukaan.

Päivän aikana voidaan esimerkiksi ampua jousella tai ilmakiväärillä, tutustua ensiaputaitoihin, metsästyskoiriin tai riistanruokintaan sekä tehdä nuotio tai vaikka linnunpönttö. Tärkeintä on, että lapset saavat itse tehdä ja oivaltaa asioita ja pitää hauskaa yhdessä erähenkisten askareiden parissa.

Tutustu tarjontaan

Metsästäjäliiton piirit järjestävät Mini-Metso-leirejä eri puolilla Suomea. Seuraa alueesi tarjontaa piirien nettisivuilta tai Jahti-lehdestä.

Apua Mini-Metso-leirin järjestämiseen

Haluaisitteko järjestää Mini-Metso-leirin esimerkiksi metsästysseuranne majalla? Kysy lisää ja hanki leirin järjestämistä helpottava ohjelmarunko:

Henri Mutanen

nuorisovastaava