Ota yhteyttä Metsästäjäliittoon

(Kinturinkuja 4)
11101 Riihimäki
S-posti: suomen(at)metsastajaliitto.fi
Puh. 010 841 0050 (vaihde)

Puheluhinnat 010-alkuisiin yritysnumeroihin ovat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme yhteydenottolomakkeella.

Jäsenrekisteri

Osoitteenmuutokseen, jäsenkorttiin, jäsenrekisterin käyttöön ja keskitettyyn jäsenmaksulaskutukseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Hoika p. 09 4177 0741 tai sml@hoika.fi.

Metsästyskorttiin ja Metsästäjä-lehteen liittyvissä asioissa sinua auttaa Suomen riistakeskus. p. 029 431 2002.

Ajo-ohje täältä

Metsästäjäliitto sijaitsee Riihimäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella samassa rakennuksessa Eräkontin kanssa. Koulut, oppilaitokset ja muut ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Metsästäjäliiton toimintaan. Ottakaa yhteyttä toimistoon, niin sovitaan paras mahdollinen vierailuaika.

Yhteystiedot

Tämän osion alasivuilta löydät toimihenkilöidemme ja muiden asiantuntijoidemme yhteystiedot:
Metsästäjäliiton toimihenkilöt
Liittohallitus
Aluekouluttajat
Toimikunnat ja työryhmät
Mediayhteydet
Jahti-lehti

Voit myös antaa meille palautetta ja kehitysideoita.