Metsästäjäliiton jäsenrekisterille käyttöohjevideot

Metsästäjäliiton jäsenrekisteri on liiton käytetyin jäsenpalvelu. Rekisterin käytön tueksi on nyt tehty uudet ohjevideot, joissa esittelemme yleisimmät toiminnot, kuten omien tietojen muokkaamisen sekä tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittautumisen.

Viime keväänä voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen yhtenä tavoitteena on henkilötietojen ajantasaisuus ja oikeellisuus. Metsästäjäliitto toivookin, että mahdollisimman moni jäsen kirjautuisi rekisteriin tarkistamaan tietonsa ja täydentämään esimerkiksi monelta puuttuvan syntymäaikatiedon.

Ohjeet ylläpitäjille

Seurojen rekisterin ylläpitäjille suunnatuissa ohjeissa ja videoissa käydään vaiheittain läpi muun muassa uuden henkilön lisääminen rekisteriin, viestintä- ja raportointitoiminnot sekä laskujen luominen keskitetyssä jäsenmaksulaskutuksessa.

– Varsinkin laskutuksen tekeminen ensimmäistä kertaa on monelle tilanne, jossa kaivataan henkilökohtaista opastusta. Uusien ohjeiden kanssa laskutuksen uskaltaa tehdä ihan itsekseenkin, ohjevideot tehnyt jäsenpalveluassistentti Suvi Honkavaara lupaa.

– Lisäksi teimme ohjevideot, joiden avulla saa nopeasti kokonaiskuvan rekisterin toiminnoista ja mahdollisuuksista, Honkavaara kertoo.

Anna palautetta videoista

Koska sähköiset järjestelmät kehittyvät jatkuvasti, on vaarana, että käyttöohjeistus ei pysy perässä. Siksi on tärkeää saada palautetta. Jokaisen videon yhteydessä on linkki lomakkeeseen, jolla voit esittää toiveita videoiden sisällöstä. Kiitos etukäteen kaikille palautetta antaneille!

Nettijäsenrekisteriä voi käyttää kaikilla mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tablettitietokoneella. Käyttötuesta ja asiakaspalvelusta vastaa järjestelmän toimittaja Hoika Oy.

Uusitut ohjeet löydät täältä