Tervetuloa MegaMetso-leirille!

 

MEGAMETSO-LEIRI 2019 | OHJELMA | ILMOITTAUDU LEIRILLE | TULE MUKAAN TALKOISIIN | YHTEISTYÖKUMPPANIT

14–17-vuotias nuori, lähde mukaan Suomen kaikkien aikojen suurimmalle erähenkiselle leirille. Luvassa monipuolista ohjelmaa mielenkiintoisista ammunnoista houkuttelupyynnin ja jousimetsästyksen opetukseen. Tarjolla on tietenkin myös rentoa yhdessäoloa omanikäisessä seurassa.

Leirillä pääset harjoittelemaan metsästykseen liittyviä taitoja, tutustumaan erilaisiin metsästysaseisiin ja muihin varusteisiin sekä harjoittelemaan metsästysammuntaa turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. MegaMetsolla sinua odottaa uudet riistamaaliammunnat. Ne toteutetaan riistapolkutyyppisesti reitillä, jonka varrelle on sijoitettu haulikko- ja kiväärirasteja. Kullakin rastilla mallinnetaan aitoa metsästystilannetta, ja niillä pääset ampumaan kyseiseen metsästysmuotoon soveltuvilla aseilla. Mukana menossa myös muun muassa Team Karhukopla, jonka ohjauksessa pääset opettelemaan karhumetsästystä. MegaMetso-leiri auttaa sinua verkostoitumaan metsästävien nuorten kanssa ympäri Suomea ja helpottaa pääsyäsi mukaan järjestötoimintaan.

Katso lisää kohdasta ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täällä! Ilmoittautua voit 8.7.19 asti. Leirin osallistumismaksuun on mahdollista hakea avustusta. Katso lisätietoa videon alta.

 

Mikkelissä 31.7.-4.8.2019

Tällä kertaa leireillään Suur-Savon piirin alueella Mikkelissä, Karkialammin varuskunta-alueella, jossa on erinomaiset puitteet leirin ja ammuntojen järjestämiseen.


Katso video vuoden 2016 MegaMetson tunnelmista

 

 

 

Tukea osallistumismaksuun

Metro-leirin osallistumismaksuun voi nyt hakea tukea, jotta osallistuminen ei jää kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta.  Avustusta tukee Ultracom Oy. Ultracom haluaa kannustaa lapsia ja nuoria monimuotoisen luontoharrastuksen pariin.

- Eränkäynti, riistanhoito ja metsästys ovat hienoja tapoja viettää aikaa luonnossa. Ne opettavat myös yhteisöllisyyttä ja vastuullisuutta. Metsästäjäliiton järjestämät Metso-leirit ovat erinomainen tapa lapsille ja nuorille päästä oppimaan näitä tärkeitä taitoja, toteaa Ultracomin toimitusjohtaja Jari Maansaari. 

Avustusta on mahdollista hakea kaikkeen Metsästäjäliiton leiritoimintaan alkaen MiniMetso-leiristä aina MegaMetso-leiriin. Avustus myönnetään harkinnanvaraisena joko koko osallistumismaksuun tai sen osittaiseen kattamiseen. Avustusta voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella Metsästäjäliitosta. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. 

Hakemukset voi lähettää: henri.mutanen@metsastajaliitto.fi